Un elev de 15 ani şi-a ucis mama pentru că nu i-a plătit factura la internet - VIDEO

Un adolescent de 15 ani, din Moreni, judeţul Dâmboviţa, elev în clasa a IX-a, este acuzat că şi-a ucis mama, joi dimineaţă, cu câteva lovituri de cuţit, după ce s-a supărat că femeia nu i-a achitat abonamentul la internet.

102 afișări
Imaginea articolului Un elev de 15 ani şi-a ucis mama pentru că nu i-a plătit factura la internet - VIDEO

Un elev de 15 ani şi-a ucis mama pentru că nu i-a plătit factura la internet - VIDEO

Potrivit reprezentanţilor IJP Dâmboviţa, victima are 39 de ani, iar din declaraţiile vecinilor a reieşit că între mamă şi fiul ei a avut loc, joi dimineaţă, o discuţie în contradictoriu, după ce băiatul s-a supărat că femeia nu i-a mai achitat abonamentul la internet, iar între timp firma de cablu şi IT a întrerupt distribuţia semnalului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că altercaţia, urmată de decesul mamei, ar fi avut loc joi, în jurul orei 7.00, după ce soţul femeii a plecat la serviciu. Victima a fost descoperită de către soţul ei în holul apartamentului, cu faţa în jos, într-o baltă de sânge, când acesta a revenit de la serviciu, în jurul orei 16.10, iar o vecină a sunat imediat la 112 pentru a anunţa tragedia.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul este acuzat de omor calificat, infracţiune pedepsită cu închisoarea între 15 şi 25 de ani, iar dacă va fi găsit vinovat va ispăşi jumătate din pedeasa dispusă de instanţă deoarece este minor.

Primele cercetări ale poliţiştilor dâmboviţeni indică faptul că băiatul a fost înfiat de la vârsta de patru luni după moartea mamei sale naturale, care era sora victimei.

Totodată, potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, cercetările poliţiştilor au evidenţiat că adolescentul avea aproximativ 200 de absenţe pe primul trimestru şcolar, era o fire retrasă, nu avea prieteni şi era preocupat doar de filme violente pe calculator. De asemenea, poliţiştii au aflat că femeia se întorsese de două săptămâni din Italia, unde era plecată la muncă şi intenţiona să meargă şi la liceul unde învăţa băiatul, ştiind că acesta are probleme şcolare.

Potrivit anchetatorilor, femeia a fost ucisă cu 17 lovituri de cuţit, iar la ora transmiterii acestei ştiri adolescentul se află la un spital de psihiatrie, unde urmează să fie supus unei expertize care va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Potrivit anchetatorilor, după incident băiatul a dispărut de la domiciliu luând asupra sa trei telefoane mobile, 350 de euro şi 60 de lei, sume de bani găsite asupra lui la percheziţie. Adolescentul acuzat s-a predat Poliţiei din municipiul Moreni în cursul serii de joi.

Elevul este cercetat pentru omor calificat şi va fi supus unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici