Un experiment făcut de ISU Giurgiu arată cât de periculoase pot fi petardele

Un experiment făcut, zilele acestea, de ISU Giurgiu, arată cât de periculoase pot fi petardele sau alte obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice. Un ţesut ia foc în câteva secunde.

409 afișări
Imaginea articolului Un experiment făcut de ISU Giurgiu arată cât de periculoase pot fi petardele

„Un experiment pe care l-am făcut, zilele acestea, ne arată cât de periculoase pot fi petardele sau alte obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice. Mai ales dacă acestea sunt folosite de copii!
O glumă făcută între prieteni se poate transforma într-un eveniment grav şi de aceea ei trebuie să ştie că astfel de obiecte nu sunt potrivite pentru joacă. Urmăriţi imaginile şi explicaţi-le copiilor dumneavoastră că nu au voie să se joace cu petarde sau artificii!”, transmite, sâmbătă, ISU Giurgiu.

Cei de la ISU Giurgiu spun că îşi doresc ca în noaptea de Revelion să nu fie nevoie de intervenţia pompierilor şi de aceea reamintesc:

- nu utilizaţi artificii, petarde, rachete şi alte mijloace pirotehnice în încăperi şi spaţii închise, în balcoane, holuri de bloc sau pe terase

- nu aruncaţi artificii sau alte obiecte asemănătoare de la balcon, în apropierea unor persoane, clădiri, autotursime sau copaci pentru a nu provoca incendii sau accidente

- nu folosiţi obiectele pirotehnice în apropierea materialelor combustibile

- nu lăsaţi copiii să utilizeze obiecte pirotehnice şi supravegheaţi-i în permanenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici