Un fost angajat a intrat în birourile companiei European Navigation şi a deschis focul: 4 morţi, inclusiv atacatorul

  • Tragedie în Glyfada (Grecia).
  • Un bărbat de 70 de ani, care fusese concediat de ceva vreme, înarmat cu o puşcă, a intrat în firmă prin parcare graţie ecusonulu.
  • Sora armatorului, directorul general şi fost căpitan, precum şi un angajat al biroului de contabilitate au fost ucişi.
1298 afișări
Imaginea articolului Un fost angajat a intrat în birourile companiei European Navigation şi a deschis focul: 4 morţi, inclusiv atacatorul

Un fost angajat a intrat în birourile companiei European Navigation şi a deschide focul: 4 morţi, inclusiv atacatorul

Un bărbat înarmat a intrat într-o companie de transport maritim din Glyfada, pe coasta Ateniei, şi a început să tragă, ucigând trei persoane. O echipă de poliţie a intrat în clădire pentru a-l localiza pe criminal, care a fost găsit mort, cu o puşcă lângă el. 

Autorul atacului, identificat ca fiind un cetăţean egiptean în vârstă de 70 de ani, probabil un fost angajat al companiei, a intrat în clădire şi a deschis focul asupra angajaţilor, provocând moartea a trei persoane, înainte de a îndrepta arma spre sine.

Unele surse sugerează că a fost concediat din funcţia pe care o avea la companie. Deşi Poliţia nu a dezvăluit oficial numele companiei implicate, acesta pare să fie European Navigation.

„Am auzit împuşcăturile. M-am îndreptat spre scări să văd ce se întâmplă. Am văzut doi băieţi ieşind; au spus: „Este Aris cu o armă, el trage”. M-am repezit afară, spre grădină, şi am ieşit pe uşa din spate a garajului”, a declarat reporterilor un martor, identificat drept angajat al companiei.

Compania, deţinută de armatorul Karnesi

Victimele sunt sora armatorului Spyros Karnesi, Maria Karnesi, CEO-ul companiei de transport maritim, Antonis Vlasakis, căsătorit cu o altă soră a armatorului, şi fostul căpitan şi angajat al departamentului de contabilitate al companiei, Ilias Koukoularis. European Navigation este deţinută de familia Karnesi, în Atena.

A patra victimă este chiar bărbatul care a deschis focul. Identitatea persoanelor ucise a fost dezvăluită de ziarul grec Proto Thema, potrivit căruia atacatorul egiptean în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort în subsolul clădirii. Era poreclit „Aris”, dar numele lui adevărat era El Burai. El a fost îngrijitorul casei familiei Karnesi, din Petaliou, în ultimii ani.

Criminalul a pătruns în sediul societăţii din parcare, întrucât, deşi fusese concediat, mai avea drept de acces. La intrare, a spus că a venit pentru a face curăţenie.

Mai întâi, a urcat la mezanin, unde a împuşcat două persoane, apoi s-a oprit la etajul doi, unde a deschis focul asupra celei de-a treia victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici