Video Un francez a fost arestat pentru pedofilie, la Dej

Un cetăţean francez, profesor doctor în astronomie, a fost arestat, joi, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu doi adolescenţi, într-o cameră de hotel din municipiul Dej, acesta deţinând mai multe înregistrări cu minori, cu caracter obscen.

81 afișări

Potrivit Poliţiei Române, Thierry Hubert Marie F., în vârstă de 49 de ani, a fost depistat în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu doi minori, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 16 ani, ambii elevi.

Thierry Hubert Marie F. le oferea minorilor cu care întreţinerea relaţii sexuale bani, haine, produse de firme cunoscute sau laptop-uri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, victimele francezului cercetat pentru pedofilie erau tineri din familii bune, unii dintre ei elevi de liceu.

Aceleaşi surse afirmă că, în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale anale şi orale, tinerii primeau de la francez atât sume de bani, cât şi haine de firmă sau laptop-uri.

Conform surselor citate, după consumarea actelor sexuale, tinerii erau fotografiaţi în poziţii obscene, iar materialele erau răspândite pe internet, pe site-uri de profil.

Anchetatorii au constatat că, în perioada martie 2008 - februarie 2009, cetăţeanul francez s-a deplasat, de mai multe ori, în municipiul Dej unde, în schimbul unor sume de bani sau a unor bunuri scumpe, a întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi minori. De asemenea, el a produs materiale cu caracter obscen în vederea răspândirii lor, poliţiştii descoperind mai multe înregistrări cu caracter obscen în care apar minori.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi a cetăţeanul francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici