Un gălăţean a furat o centură ombilicală de 117 lei dintr-o farmacie şi a vândut-o cu 5 lei

Un gălăţean a furat o centură ombilicală de 117 lei dintr-o farmacie şi a vândut-o, în staţia de autobuz, cu 5 lei.

153 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean a furat o centură ombilicală de 117 lei dintr-o farmacie şi a vândut-o cu 5 lei

Un gălăţean a furat o centură ombilicală de 117 lei dintr-o farmacie şi a vândut-o cu 5 lei

Jandarmii gălăţeni au observat, marţi seara, un bărbat în vârstă de 51 ani căutat pentru un furt comis într-o farmacie din Galaţi. Deoarece bărbatul corespundea semnalmentelor, fiind suspect într-un furt comis dintr-o farmacie, a fost oprit şi legitimat, iar ulterior a fost condus la sediul secţiei de poliţie.

Acesta era căutat pentru un furt comis la data de 13 noiembrie. În fapt, bărbatul a intrat în farmacie pentru a-şi cumpăra un antiinflamator şi profitând de neatenţia asistentelor a furat o centură ombilicală, în valoare de 117 lei, pe care a vândut-o ulterior, în staţia de autobuz, contra sumei de 5 lei.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gălăţean,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici