Video Un gălăţean şi-a stropit familia cu benzină şi i-a dat foc

Un gălăţean, soţia şi copilul său au fost internaţi în spital cu arsuri grave după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o criză de gelozie, bărbatul s-a stropit cu benzină, acelaşi lucru făcând şi cu membrii familiei sale, dar şi cu locuinţa, după care a dat foc.

2 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Ştefan Gohoreanu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că evenimentul a avut loc în satul Ciureştii Vechi, din comuna Bălăşeşti, situată în nordul judeţului. Beat fiind, Mihai Costel Dasian, în vârstă de 43 de ani, a început să se certe cu soţia sa, Catrina, de 34 de ani, pentru o presupusă infidelitate a femeii.

"Pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul a luat o sticlă cu benzină, pe care o avea în casă, şi-a stropit cu ea soţia, copilul şi bunurile din casă, după care a dat foc", a adăugat Gohoreanu.

Cadrele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului au transportat cele trei victime la Spitalul din Bârlad, cel mai apropiat de locul incidentului. Deoarece cei doi părinţi aveau arsuri severe pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar copilul, în vârstă de zece ani, pe jumătate din suprafaţă, personalul medical a decis mutarea celor trei la Spitalul de Urgenţă Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici