Un gălăţean vrea să depună plângere la Protecţia Consumatorului. Ce a găsit într-o conservă de peşte l-a lăsat fără cuvinte

Un gălăţean a găsit un cui într-o conservă de peşte cumpărată de la un magazin din localitatea Lieşti. Bărbatul a anunţat că va depune plângere la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10175 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean vrea să depună plângere la Protecţia Consumatorului. Ce a găsit într-o conservă de peşte l-a lăsat fără cuvinte

Cui găsit într-o conservă de peşte

Bărbatul din localitatea Hanul Conachi, judeţul Galaţi, a desfăcut o conservă din peşte şi a găsit, luni, în interior un cui metalic. Conserva a fost cumpărată de la un magazin alimentar din localitatea Lieşti, iar clientul revoltat a anunţat că va face reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului.

„Am sunat de nenumărate ori la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului să fac o reclamaţie, dar nu răspunde nimeni. Voi mai încerca", a declarat bărbatul care a cumpărat conserva de peşte.

Conform procedurii, reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi se vor deplasa la faţa locului şi vor analiza reclamaţia gălăţeanului. Ei vor verifica produsul reclamat dar şi alte conserve din lotul din care acesta face parte, pentru a afla dacă există probleme asemănătoare.

De asemenea, inspectorii vor informa distribuitorul conservei de peşte despre incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici