Un hoţ recidivist s-a spânzurat în arestul IPJ Braşov - VIDEO

Un bărbat de 34 de ani, din Zărneşti, care avea nouă condamnări pentru furt calificat, s-a spânzurat, miercuri seară, în toaleta din celula unde era încarcerat, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

45 afișări
Imaginea articolului Un hoţ recidivist s-a spânzurat în arestul IPJ Braşov - VIDEO

Un hoţ recidivist s-a spânzurat în arestul IPJ Braşov (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii au iniţiat, în cursul zilei de miercuri, o acţiune de punere în aplicare a mandatelor de arestare preventivă şi de executare a pedepsei, când au fost identificate trei persoane condamnate la pedepse cu închisoarea printre care şi B. Ionel, în vârstă de 34 de ani, recidivist, care avea de executat trei ani închisoare pentru furt calificat, potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

B. Ionel, care era recidivist şi avea nouă condamnări pentru furt, se sustrăgea executării pedepsei şi a fost găsit de poliţişti la domiciliul său din Zărneşti şi condus, miercuri, în jurul orei 18.30, în arestul IPJ Braşov.

"După ce a fost examinat de medicul unităţii, conform procedurii legale, el a fost introdus într-o cameră, împreună cu un alt condamnat depistat tot ieri (miercuri - n.r.) şi a efectuat programul de seară al persoanelor încarcerate. La ora 21.50, condamnatul care era în celulă cu el a sesizat poliţişii arestului, bătând în uşa celulei, cu privire la faptul că B.Ionel s-a spânzurat", a spus Naghi.

Video Stirileprotv.ro

B. Ionel a intrat la baia cu care era prevăzută celula, după ce şi-a făcut un laţ din tivul păturii pe care a primit-o la încarcerare. El a legat laţul de ţeava de la duş şi s-a spânzurat. Colegul lui de celulă a văzut că acesta nu mai iese de la baie şi după ce a bătut mai multe minute în uşă a intrat şi l-a găsit pe acesta spânzurat de ţeavă.

El i-a alertat apoi pe poliţişti, bătând în grilajul celulei. La sediul IPJ a sosit un echipaj al Ambulanţei, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare.

"A fost informat un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, care a coordonat echipa complexă de cercetare la faţa locului, formată din medicul legist şi specialişti din IPJ Braşov, fiind anunţată şi familia decedatului. Conducerea IPJ Braşov a dispus constituirea unei comisii de anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, concluziile verificărilor urmând să fie făcute publice", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici