Un important transport ilegal de fructe de mare, capturat în nordul Rusiei

Vameşii din Murmansk, regiune din nordul Rusiei, au capturat, miercuri, mai mult de două tone de fructe de mare, valorând în jur de două milioane de ruble (aproximativ 60 de mii de dolari), a anunţat Serviciul Federal de Securitate, citat de Ria Novosti.

6 afișări

Transportul ilegal a fost descoperit într-un microbuz care mergea de la Severomorsk la Murmansk.

"Cantitatea totală a transportului capturat depăşeşte două tone, având o valoare de circa două milioane de ruble", a spus un purtător de cuvânt SFS, citat de agenţia rusă.

Autorităţile ruse au lansat, anul acesta, o campanie împotriva exportului ilegal de fructe de mare. Totuşi, cantităţi mari continuă să fie traficate în afara ţării, în special în Japonia şi Korea de Sud.

De la 1 ianuarie, a intrat în vigoare o interdicţie de a pescui crustacee din Kamceatka, însă captura de miercuri este a şaptea în regiunea Murmansk de la începutul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici