Un incendiu de proporţii a distrus 9 maşini în Slatina. Flăcările s-au pornit dintr-o clădire dezafectată

Nouă maşini au fost avariate în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire dezafectată din Slatina.

354 afișări
Imaginea articolului Un incendiu de proporţii a distrus 9 maşini în Slatina. Flăcările s-au pornit dintr-o clădire dezafectată

Un incendiu de proporţii a distrus 9 maşini în Slatina. Flăcările s-au pornit dintr-o clădire dezafectată

Potrivit pompierilor din Slatina, incendiul a izbucnit pe strada Piteşti, la o clădire dezafectată.

Clădirea, cu suprafaţa de peste 120 de metri pătraţi, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acţionat aproximativ trei ore.

Clădirea a ars în totalitate şi au fost avariate 9 autoturisme parcate în zonă.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
slatina,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici