Un individ periculos, care a tras cu pistolul în plină stradă şi a împuşcat un om, prins de poliţişti. Se ascundea într-o mansardă de peste un an

Un individ periculos, dat în urmărire naţională şi internaţională după ce care a tras cu pistolul în plină stradă, la Galaţi, lângă o sală de jocuri de noroc, şi a împuşcat un om, a fost prins. Bărbatul se ascundea în mansarda unui imobil din Galaţi de peste un an.

815 afișări
Imaginea articolului Un individ periculos, care a tras cu pistolul în plină stradă şi a împuşcat un om, prins de poliţişti. Se ascundea într-o mansardă de peste un an

Galaţi: Un individ periculos care a tras cu pistolul în plină stradă şi a împuşcat un om, prins

Pe numele bărbatului de 37 de ani existau două mandate de executare a pedepsei. El era dat în urmărire pentru că anul trecut a comis mai multe infracţiuni. Printre altele, urmăritul a tras cu un pistol cu muniţie letală asupra unui bărbat, provocându-i leziuni.

„La data de 06 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi, au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum şi un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracţiunea de omor calificat şi a infracţiunilor de uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16.09.2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniţie letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice”, a anunţat IPJ Galaţi.

În mansarda imobilului din Galaţi unde a fost depistat bărbatul poliţiştii au găsit patru pistoale cu muniţie letală, suma de 10.500 lei şi o cantitate de substanţă vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc.

Toate obiectele au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, în vederea punerii în executare a mandatelor emise de instanţele de judecată.

Anul trecut, bărbatul a tras cu pistolul în plină stradă, la Galaţi, lângă o sală de jocuri de noroc, şi a împuşcat un om.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pistol,
prins,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici