Un inginer portughez care lucra la Pasajul Basarab a murit după ce a căzut de pe o grindă

Un inginer portughez, angajat al unei firme de construcţii care face lucrări la Pasajul Basarab din Capitală, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a electrocutat şi a căzut în cap, de pe o grindă din apropierea unui cablu electric, a declarat directorul ITM Bucureşti, Constantin Bujor.

140 afișări
Imaginea articolului Un inginer portughez care lucra la Pasajul Basarab a murit după ce a căzut de pe o grindă

Un inginer portughez care lucra la Pasajul Basarab a murit după ce a căzut de pe o grindă (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Constantin Bujor a precizat că inginerul făcea măsurători la o grindă de la Pasajul Basarab şi a intrat în câmpul electromagnetic, s-a electrocutat şi a căzut de la aproximativ zece metri înălţime.

Potrivit directorului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, inginerul avea 33 de ani şi a murit pe loc.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că bărbatul era angajat la Martifer Construcţii, societate care face lucrări la Pasajul Basarab.

Inspectorii de la ITM Bucureşti au ajuns la faţa locului şi au început ancheta în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici