Un jandarm din judeţul Vrancea este acuzat de soţie că şi-ar fi ABUZAT sexual copilul, o fetiţă de 5 ani. Ce spun apropiaţii

Un jandarm din Vrancea este acuzat de soţie că ar fi abuzat sexual de copilul lor, o fetiţă de cinci ani, o plângere fiind înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani. Apropiaţii cred că femeia a inventat totul pentru a obţine custodia copilului, după divorţ.

2076 afișări
Imaginea articolului Un jandarm din judeţul Vrancea este acuzat de soţie că şi-ar fi ABUZAT sexual copilul, o fetiţă de 5 ani. Ce spun apropiaţii

Un jandarm din judeţul Vrancea este acuzat de soţie că şi-ar fi ABUZAT sexual copilul, o fetiţă de 5 ani. Ce spun apropiaţii

O femeie din judeţul Vrancea îşi acuză soţul, un jandarm, că se dezbrăca frecvent în faţa copilului şi avea un limbaj neadecvat, ba chiar ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fetiţa în vârstă de cinci ani, ceea ce ar fi determinat-o pe să depună reclamaţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani. Aceasta susţine, în reclamaţia depusă, că are înregistrări care pot demonstra acuzaţiile grave.

Surse din cadrul Jandarmeriei Vrancea au confirmat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că există o plângere care vizează un subofiţer din cadrul instituţiei. Poliţia Vrancea a trimis o adresă Jandarmeriei, încă de luni, prin care informează că pe numele jandarmului există o plângere privind infracţiunea de viol.

Aceleaşi surse au precizat că jandarmul reclamat de soţie îşi va continua activitatea deoarece, conform legii 80 privind statutul cadrelor militare, militarii nu se mai pun la dispoziţie decât în momentul trimiterii în judecată.

Ancheta va fi coordonată de procurori după ce se va stabili cine are competenţa pentru a-l cerceta pe subofiţerul reclamat.

„Există o plângere dar încă se fac verificări privind calitatea persoanei reclamate. În funcţie de rezultate se va decide cine va instrumenta cazul”, a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, Ionuţ Drîmbă.

Cazul a ajuns şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, după ce soţia jandarmului a reclamat şi aici comportamentul indecent al soţului încă din luna ianuarie, însă după doar două zile a revenit şi a solicitat închiderea dosarului.

Reprezentanţii DGASPC Vrancea au făcut o vizită la domiciliul celor doi soţi şi nu au descoperit lucruri care să confirme acuzaţiile iniţiale.

„În luna ianuarie a existat o plângere. Mama a venit la sediul nostru şi a solicitat consiliere psihologică pentru fetiţa sa deoarece soţul ar fi avut un comportament neadecvat. Nu a dat detalii dar după două zile a revenit asupra celor declarate şi a solicitat închiderea dosarului. A fost făcută o vizită la domiciliul lor şi nu a fost descoperită o situaţie conflictuală, copilul nu avea urme de violenţe, era bine îmbrăcat, a vorbit cu colegii mei”, a explicat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

După ce au apărut noi acuzaţii, reprezentanţii DGASPC Vrancea vor relua ancheta.

„Ne-am autosesizat în acest caz. Vom lua legătura cu ei, să facem noi verificări. Cazul a fost anchetat şi de Serviciul Social al Primăriei, nici cei de acolo nu au găsit nereguli în cadrul familiei”, a precizat Adina Lăscan.

În paralel cu plângerea depusă la Parchet, femeia a intentat şi divorţul.

Apropiaţii jandarmului susţin că acuzaţiile ar fi inventate de femeie pentru a obţine custodia copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici