Un jeep înmatriculat în Anglia a căzut într-un canal de regularizare. În maşină a fost găsit cadavrul unui tânăr

Un jeep înmatriculat în Anglia a căzut într-un canal de regularizare a râului Buzău. Jeep-ul căzut a fost adus la mal de către pompieri ajutaţi de localnicii din comuna buzoiană Verneşti, care au intervenit cu utilaje şi cu o barcă, în maşină fiind găsit, deocamdată, cadavrul unui bărbat

389 afișări
Imaginea articolului Un jeep înmatriculat în Anglia a căzut într-un canal de regularizare. În maşină a fost găsit cadavrul unui tânăr

Un jeep înmatriculat în Anglia a căzut într-un canal de îndiguire a râului Buzău. Cel puţin o persoană a murit (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, tânărul care a fost găsit în Jeep-ul înmatriculat în Anglia se numea Cătălin Ionel Cojanu şi avea 26 de ani, cadavrul acestuia fiind găsit între scaunele maşinii.

Conform aceloraşi anchetatori, în Jeep au mai fost găsiţi pantofi şi papuci de damă, iar geamurile din dreapta autovehicului, acolo unde se află volanul, erau sparte. Mai mult, poliţiştii susţin că scaunul şoferului era foarte aproape de volan, în condiţiile în care tânărul găsit în maşină era corpolent, fapt care îi determină pe anchetatori să ia în calcul varianta ca maşina să fi fost condusă de o femeie.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii nu au găsit însă decât un cadavru, pe cel al tânărului de 26 de ani, care era din satul Cireşu, comuna Mânzăleşti, judeţul Buzău, localitate care se află la circa 25 de kilometri de locul în care a fost găsit autoturismul.

Căutările au fost însă sistate, urmând a fi reluate marţi dimineaţă.

Potrivit contului său de pe o reţea de socializare, Cătălin Ionel Cojanu era stabilit cu familia în Anglia, fiind tatăl a doi copii mici, el fiind în concediu în România.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum modul în care s-a produs accidentul, dar mai ales dacă tânărul se afla singur în maşină.

Poliţiştii iau în calcul toate variantele, deşi cea a sinuciderii pare puţin veridică având în vedere că asupra tânărului nu a fost găsit niciun bilet de adio, iar acesta avea o familie cu doi copii şi un trai decent în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici