Un lanţ de supermarketuri din România îşi schimbă programul

Cele 257 magazine Penny deschise în România îşi schimbă programul. Principalele două schimbări se referă la ora de închidere şi la prioritatea acordată persoanelor în vârstă.

26284 afișări
Imaginea articolului Un lanţ de supermarketuri din România îşi schimbă programul

Un lanţ de supermarketuri din România îşi schimbă programul

Magazinele Penny sunt deschise de luni până sâmbătă în Bucureşti - Ilfov de la ora 7.00 până la ora 21.00, iar în restul ţării programul este între 7.30 şi 21.00.

Excepţii fac trei magazine amplasate în centrele comerciale din Braşov, Piteşti şi Piatra Neamţ, care vor funcţiona de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8.00 - 21.00.

Duminică, programul este 8.00 – 20.00 în oraşele mari precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Oradea, Brăila, Arad, Piteşti, Sibiu, Bacău, Târgu Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare şi altele, respectiv 8.00 – 19.00 în oraşele cu sub 100.000 de locuitori precum Botoşani, Târgu Jiu, Târgovişte, Focşani, Bistriţa, Reşiţa, Tulcea, Călăraşi, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara şi altele.

De asemenea, Penny Market introduce măsuri speciale pentru persoanele vârstnice de peste 65 de ani. Pentru ca acestea să poată efectua cumpărăturile în siguranţă, primesc prioritate în magazin şi la casa de marcat între orele 11.00 - 13.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici