Un laptop, parfumuri şi o bijuterie, furate din aparatamentul Andreei Vass

Persoane necunoscute au furat din apartamentul Andreea Vass, consilier al premierului, un laptop, parfumuri şi o bijuterie, poliţiştii deschizând o anchetă pentru identificarea autorilor.

18 afișări
Imaginea articolului Un laptop, parfumuri şi o bijuterie, furate din aparatamentul Andreei Vass

Un laptop, parfumuri şi o bijuterie, furate din aparatamentul Andreei Vass (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că proprietara apartamentului a constatat dispariţia unui laptop, a unor parfumuri şi a unei brăţari din aur, prejudiciul total fiind de 3.000 de lei.

Ciocan a precizat că poliţiştii fac cercetări pentru identificare autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Andreea Vass, consilier al premierului, a declarat agenţiei MEDIAFAX că apartamentul în care locuieşte a fost spart în cursul zilei de luni, dar că, la prima vedere, niciun bun nu a fost furat, aceasta chemând poliţiştii de la secţia 22 pentru verificări.

"Am ajuns acasă şi am găsit butucul de la uşă spart, iar casa era răvăşită. La prima vedere însă nu mi-a fost furat nimic, deoarece toate lucrurile, precum calculatorul, sunt la locul lor", a declarat consilierul premierului.

Andreea Vass locuieşte într-un apartament din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici