Un mal de pământ s-a prăbuşit peste trei muncitori la Piteşti

Trei muncitori care făceau lucrări de canalizare la o locuinţă situată în cartierul Găvana, din municipiul Piteşti, au fost prinşi miercuri după-amiază, de un mal de pământ care s-a surpat peste ei, unul dintre muncitori fiind deja scos de către pompierii militari ale ISU Argeş.

25 afișări
Imaginea articolului Un mal de pământ s-a prăbuşit peste trei muncitori la Piteşti

Un mal de pământ s-a prăbuşit peste trei muncitori la Piteşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cei trei bărbaţi lucrau la o reţea de canalizare pe o proprietate privată, iar la faţa locului erau mai mulţi muncitori care participau la această operaţiune şi un excavator.

Martorii spun că, la un moment dat, malul de pământ s-a prăbuşit şi i-a prins pe trei dintre bărbaţi, aceştia fiind acoperiţi cu pământ până la brâu.

La faţa locului, au venit echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Argeş, iar la câteva minute după producerea accidentului, unul dintre muncitori a fost scos de către pompierii militari. El a primit îngrijiri medicale, dar nu necesită internare.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari argeşeni intervin pentru scoaterea celorlalţi doi muncitori.

La locul incidentului, urmează să se deplaseze inspectorii ITM Argeş, pentru a stabili dacă bărbaţii sunt angajaţi ai unei firme specializate în construcţii, dacă au contracte de muncă şi erau în timpul programului.

Din primele cercetări reiese că malul de pământ care s-a prăbuşit peste cei trei muncitori nu ar fi avut cofrag de protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici