Un maramureşean şi-a zidit un spaţiu în faţa casei, în jurul unui stâlp de electricitate. Ce amendă a primit bărbatul

Un bărbat din Săliştea de Sus, judeţul Maramureş a fost amendat de autorităţi, cu 1.000 de lei, după ce a construit ilegal în faţa casei un spaţiu de vânzare a obiectelor artizanale, în jurul unui stâlp de electricitate. Primăria oraşului a dispus demolarea construcţiei.

2632 afișări
Imaginea articolului Un maramureşean şi-a zidit un spaţiu în faţa casei, în jurul unui stâlp de electricitate. Ce amendă a primit bărbatul

Maramureşean amendat după ce a zidit un spaţiu în faţa casei, în jurul unui stâlp de electricitate

Primarul din Săliştea de Sus, Ştefan Iuga a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că stâlpul de electricitate se află de zeci de ani în curtea localnicului, urmând să se verifice şi cum s-a ajuns în această situaţie.

„Primăria a aplicat o amendă de 1.000 de lei şi a dispus demolarea construcţiei cu acoperiş ridicată de un localnic în jurul unui stâlp de electricitate. Proprietarul construcţiei nu are autorizaţie, nu are nimic, a vrut să îşi facă un spaţiu pentru vânzarea produselor artizanale şi tradiţionale, cu acoperiş. Nu are ce face, va trebui să se conformeze. Stâlpul este în curtea lui de 30-40 de ani, poate s-a extins cu gardul, vom vedea ce s-a întâmplat”, a spus Iuga.

Demersul edilului din Săliştea de Sus vine după ce pe Facebook au fost postate mai multe fotografii cu construcţia ridicată în jurul stâlpului, iar persoana care a realizat fotografiile s-a întrebat dacă proprietarul are sau nu autorizaţie de construire.

„Construcţie în Săliştea de Sus! Eu mă gândesc de unde are autorizaţia de construcţie!”, a scris aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici