Un medic ginecolog beat a vrut să opereze (Video)

Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean din Piteşti, care era băut, a intrat, la volanul maşinii sale, în curtea unităţii medicale, spunându-le agenţilor de pază că a venit pentru a face o operaţie de cezariană, deşi nu era de gardă, însă paznicii i-au refuzat doctorului accesul în clădire.

1187 afișări
Imaginea articolului Un medic ginecolog beat a vrut să opereze (Video)

Un medic ginecolog beat a vrut să opereze (Imagine: Mediafax Foto)

Medicul a intrat cu maşina în curtea spitalului, însă paznicii i-au refuzat accesul în unitatea medicală. Doctorul a încercat să plece cu maşina spre casă şi a lovit un autoturism al unui poliţist criminalist care a încercat să-l oprească.

Unul dintre agenţii de pază afirmă că medicul i-a înjurat şi i-a jignit, iar la faţa locului au fost chemaţi poliţiştii.

"Agenţii de pază au fost scuipaţi, înjuraţi şi jigniţi, doctorul era în stare vădită de ebrietate astfel încît am fost nevoiţi să chemăm poliţia la spital", a declarat Cristian Aldea, agent de pază la Spitalul Judeţean din Piteşti.

La faţa locului au venit poliţişti de la Circulaţie, care au încercat să-l verifice pe medic cu aparatul alcooltest.

"A refuzat să fie verificat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care ne-am deplastat cu dânsul la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar după o oră s-a reuşit acest lucru", a declarat agentul Ion Şerban de la Poliţia Rutieră Argeş.

Poliţiştii i-au întocmit doctorului un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducerea Spitalului Judeţean Argeş a precizat că medicul va fi sancţionat dacă se va dovedi că este vinovat.

Video ştirileprotv.ro

Astfel, potrivit primelor concluzii ale anchetei făcute de Conducerea Spitalului, doctorul Marcel Carnaru, de la Secţia de Ginecologie, nu a ajuns în secţie şi nu a făcut nicio operaţie în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Referitor la incident am început o anchetă, iar din primele cercetări rezultă că doctorul nu a urcat în secţia de ginecologie şi nu a făcut nicio operaţie. Am verficat personal toate operaţiile şi am constatat că a fost o operaţie de cezariană pe care însă a efectuat-o medicul de gardă, doctorul Carnaru fiind în afara programului. Deci doctorul nu a efectuat niciun act medical”, a declarat dr. Gabriel Copciag, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Copciag a precizat că în prezent se verifică de ce se afla medicul la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, când nu era de gardă.

"Se pune problema ce căuta la ora 23.00 în curtea spitalului. A făcut un accident de circulaţie pe un drum public, în afara spitalului, pe drumul spre casă, dânsul stând la o sută de metri distanţă de spital, iar pentru acest incident răspunderea dânsului va fi evidenţiată de poliţişti", a precizat dr. Gabriel Copciag.

"Am constatat că dânsul nu a fost oprit de agenţii de pază, ci era în curtea spitalului, aşteptând la atelierul mecanic al spitalului o familie care avea băieţelul bolnav. Acea familie a avut o neîntelegere cu agenţii de pază, cărora şoferul le-a spus că are un copil pe care trebuie să-l ducă la urgenţă, dar ulterior agenţii au constatat că maşina se îndreapta spre atelierul mecanic. L-au legitimat pe şofer, iar în acel moment a apărut doctorul şi a început conflictul cu agenţii de pază. Vom cerceta şi acest aspect", a menţionat directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Copciag a mai adăugat că în cazul doctorului Marcel Carnaru a mai existat o reclamaţie în trecut, după o operaţie de cezariană, o familie susţinând că medicul a pretins bani. Directorul spitalului a spus că nu au existat probe şi martori care să-l incrimineze pe medic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici