Un microbuz în care se aflau şapte copii şi doi adulţi a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat

  • Toate cele nouă persoane din microbuzul care a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o localitate din judeţul Vrancea au fost duse la spital.
  • Iniţial, ISU Vrancea a transmis că sunt 16 persoane implicate în accident.
297 afișări
Imaginea articolului Un microbuz în care se aflau şapte copii şi doi adulţi a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat

UPDATE „Microbuzul care se deplasa pe DN 11 A a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. În el se aflau şapte copii şi doi adulţi”, anunţă ISU Vrancea.

IGSU a anunţat că în urma incidentului rutier au rezultat nouă victime care au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi ulterior au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.

Potrivit sursei citate, este vorba de o familie formată din doi adulţi şi şapte copii cu vârste între 1,5 şi 14 ani, cetăţeni din Republica Moldova.

Reprezentanţii ISU Vrancea au precizat că nu a fost vorba despre un microbuz şcolar.

La ora 20.20, la nivelul ISU Vrancea a fost dezactivat planul roşu de intervenţie.

Anterior, pompierii au transmis că a fost declanşat planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Vrancea, începând cu ora 19.59, urmare a unui accident rutier produs pe DN11A Adjudul Vechi, în care au fost implicate 16 persoane.

ŞTIREA INIŢIALĂ Un accident rutier a avut loc, luni seara pe DN11A Adjudul Vechi. Au fost implicate 16 persoane, anunţă ISU Vrancea.

„A fost declanşat planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Vrancea, începând cu ora 19.59”, transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pompieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici