Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier, la ieşirea din Orăştie

Un microbuz care transporta şapte muncitori a fost implicat, miercuri dimineaţă, la ieşirea din Orăştie, într-un accident rutier soldat cu un mort şi cinci răniţi.

86 afișări
Imaginea articolului Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier, la ieşirea din Orăştie

Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier, la ieşirea din Orăştie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului principal Florin Tat de la Poliţia Rutieră Hunedoara, accidentul s-a produs după ce un autoturism cu remorcă a intrat pe contrasens şi a lovit două autoutilitare de transport marfă, dintre care una s-a răsturnat în afara şoselei în urma impactului.

Ulterior, autoturismul a intrat în plin în microbuz, în care se aflau opt persoane şi care s-a răsturnat. În urma impactului, autoturismul cu remorcă a ajuns de-a latul şoselei, blocând toate cele patru benzi de circulaţie.

În urma accidentului şi-a pierdut viaţa şoferul vinovat de producerea accidentului, iar alte cinci persoane au fost rănite, fiind duse la spitalul din Orăştie.

Una dintre victime, respectiv soţia şoferului decedat, este în stare gravă, iar ceilalţi patru - şoferul microbuzului şi trei muncitori - au suferit răni uşoare. Iniţial, au ajuns la spital patru persoane rănite, iar dusă o jumătate de oră a fost transportat şi şoferul microbuzului.

Potrivit medicului Octavian Bârla de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie, femeia se află în comă profundă, pronosticul fiind rezervat în cazul acesteia. Celelalte victime au răni uşoare, în prezent fiind supuse investigaţiilor medicale.

Microbuzul implicat în accident aparţine unei firme de construcţii din judeţul Alba şi transporta la lucru, în localitatea Bretea Strei, şapte muncitori.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul se întorcea din Germania şi urma să meargă în localitatea Făgăraş, la nunta fiicei sale.

Traficul, reluat la trei ore după producerea accidentului

Traficul pe DN 7, blocat la ieşirea din Orăştie către Deva, după ce un autoturism a intrat pe contrasens lovind două autoutilitare de marfă şi un microbuz în care se aflau opt pasageri, a fost reluat, miercuri, după trei ore de la producerea accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, a declarat că traficul a fost reluat în jurul orei 10.00, însă în zonă circulaţia se desfăşoară cu dificultate, coloanele de maşini depăşind zece kilometri pe ambele sensuri de mers

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici