Un muncitor a fost înjunghiat mortal în Portul Constanţa, în urma unui conflict

Un muncitor în vârstă de 29 de ani din Vietnam a fost înjunghiat, marţi seara, în Portul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu un alt vietnamez, şi a murit la spital.

955 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a fost înjunghiat mortal în Portul Constanţa, în urma unui conflict

Un muncitor a fost înjunghiat mortal în Portul Constanţa, în urma unui conflict

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, marţi seara în Portul Constanţa a avut loc un conflict spontan între doi cetăţeni din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară.

Unul dintre bărbaţi l-a înjunghiat pe celălalt, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul nopţii, victima în vârstă de 29 de ani a murit.

Agresorul în vârstă de 42 de ani a fost identificat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Politie Transporturi Maritime, care continuă cercetările.

Miercuri, ancheta va fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care vor încadra fapta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici