Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit după ce a căzut de la mare înălţime. ITM face verificări

Un muncitor care lucra la construcţia unui bloc din Otopeni a căzut de la o înălţime de 10 metri, echipajul SMURD care s-a deplasat la faţa locului constatând decesul bărbatului. Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov va demara o anchetă.

1226 afișări
Imaginea articolului Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit după ce a căzut de la mare înălţime. ITM face verificări

Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit după ce a căzut de la mare înălţime. ITM a demarat anchetă

Poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, un bărbat care lucra la construcţia unui bloc a căzut de la o înălţime de aproximativ 10 metri.

Echipajul SMURD care s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului, informează Poliţia Ilfov.

„A fost anunţat şi Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei. In cauză au fost informaţi şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, pentru desfăşurarea de activităţi conform competenţei”, mai anunţă sursa citată.

În prezent, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici