FOTO Un nou accident în lanţ pe A2. Carambol cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare

  • Un nou accident s-a produs pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare, duminică dimineaţă.
  • Cinci maşini au fost implicate în accidentul de pe A2.
  • Două persoane au fost rănite.
8583 afișări
Imaginea articolului FOTO Un nou accident în lanţ pe A2. Carambol cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare

FOTO Un nou accident în lanţ pe A2. Carambol cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare

Cinci maşini au fost implicate într-o coliziune în lanţ, duminică, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, în zona localităţii Dâlga, din judeţul Călăraşi. Două persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, cinci maşini au fost implicate într-o coliziune.

În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Circulaţia se desfăşoară prin dirijare, pe banda de urgenţă, la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici