Un nou caz de gripă porcină, confirmat în România

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat, vineri, că încă un caz de infectare cu gripă de tip AH1N1 a fost confirmat în România, numărul bolnavilor ajungând la nouă.

18 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de gripă porcină, confirmat în România

Un nou caz de gripă porcină, confirmat în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministerul Sănătăţii informează că este vorba despre un caz de transmitere secundară, o femeie care este contact al tinerei de 28 de ani, ultima venită de la New Yok în 29 mai.

Pacienta este internată în prezent la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" şi se afla sub tratament cu anivirale. Medicii declară că starea sănătăţii femeii este bună.

Investigaţiile epidemiologice continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici