FOTO | Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Principalul suspect, unchiul adolescentei, este căutat de poliţişti

Poliţiştii caută un tânăr de 27 de ani, suspectat că ar fi răpit o fată de 13 ani din localitatea Vultureni, judeţul Cluj. Potrivit poliţiştilor, acesta este chiar unchiul fetei. Persoanele care pot oferi detalii despre el sau despre fată sunt rugate să sune la 112.

7924 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Principalul suspect, unchiul adolescentei, este căutat de poliţişti

FOTO | Cazul dispariţiei fetei de 13 ani din Cluj: Principalul suspect, unchiul adolescentei, este căutat de poliţişti

Potrivit poliţiştilor, dispariţia fetei de 13 ani a fost semnalată duminică. Oamenii legii susţin că fata era într-o maşină cu un alt bărbat în localitatea Băbuţiu, comuna Vultureni, când s-au întâlnit pe stradă cu Almaş Marian Cosmin, de 27 de ani, unchiul fetei.

rapire

„Acesta a oprit autoturismul, moment în care fără niciun motiv a deschis portiera autoturismului unde se afla minora şi împotriva voinţei ei a tras-o afară din autoturism şi au plecat într-o direcţie necunoscută”, susţin reprezentanţii Poliţiei.

Ştirea iniţială

Poliţiştii din Cluj caută o fată de 13 ani, din localitatea Băbuţiu, comuna Vultureni, care duminică a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii şi jandarmii clujeni caută o fată de 13 ani, care a plecat duminică de acasă, din localitatea Băbuţiu, comuna Vultureni, şi nu s-a mai întors.

rapire

Minora a fost căutată în cursul nopţii de duminică spre luni în zona localităţii.

Fata are 150 centimetri înălţime şi 45-50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten şi ochi căprui.

Potrivit poliţiştilor, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de tip colanţi, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici