Un nou focar de coronavirus în România. Patru angajaţi ai unei secţii de poliţie din Sibiu sunt infectaţi

  • Prefectura Sibiu anunţă că după depistarea primelor două cazuri pozitive, au fost testate 22 de persoane angajate, din totalul de 40.
  • În ceea ce priveşte măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacţi apropiaţi de serviciu, împreună cu familiile lor.
  • De asemenea, este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaţilor.
1084 afișări
Imaginea articolului Un nou focar de coronavirus în România. Patru angajaţi ai unei secţii de poliţie din Sibiu sunt infectaţi

Un focar de COVID-19 este înregistrat la Poliţia Agnita, unde patru angajaţi sunt infectaţi.

Prefectura Sibiu anunţă că după depistarea primelor două cazuri pozitive, au fost testate 22 de persoane angajate, din totalul de 40.

În urma testării, 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 negativ.

În ceea ce priveşte măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacţi apropiaţi de serviciu, împreună cu familiile lor.

La nivelul unităţii s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situaţiei epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor de lucru şi a autospecialelor din dotare.

De asemenea, este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici