Un nou tip de învăţământ în ţara noastră. Primul liceu hibrid din România a început cursurile

Primul liceu hibrid din România a început cursurile. La liceul internaţional hibrid Spark, din Cluj-Napoca, elevii aleg ce materii vor să studieze.

3265 afișări
Imaginea articolului Un nou tip de învăţământ în ţara noastră. Primul liceu hibrid din România a început cursurile

Primul liceu hibrid din România a început cursurile, iar la liceul internaţional hibrid Spark, elevii aleg ce materii vor să studieze.

La liceul Spark, elevii fac cursurile online în limba engleză cu profesori din 6 ţări.

Inspirată de pandemie şi cu gândul la viitor, Ruxandra Mercea a deschis la Cluj-Napoca primul liceu internaţional hibrid din România, un liceu care îi scuteşte pe elevi de materiile care nu îi pasionează.

La Spark, adolescenţii aleg ce vor să înveţe, iar profesori din înreaga lume îi coordonează online, pas cu pas.

De mic copil, Vald Meşa, un elev în vârstă de 14 ani, din Braşov, a dezvoltat o pasiune pentru robotică. Vrea să studieze doar ştiinţe şi matematică, iar dacă ar fi rămas la o şcoală de stat nu ar fi reuşit să se dezvolte din acest punct de vedere. Crede că liceul Spark îl va pregăti să intre la o universitate de prestigiu din America.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
hibrid,
curs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici