Un ofiţer SRI a muşamalizat tentativa de omor de la „Milion Dolars”, unde cântau Adi Minune şi Florin Salam

Subofiţerul SRI Ştefan Corneliu a fost înregistrat în ”dosarul maneliştilor” când îl sfătuia pe şeful bodiguarzilor de la „Million Dolars” ce să declare la Parchetul Capitalei, potrivit www.adevarul.ro.

115 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer SRI a muşamalizat tentativa de omor de la „Milion Dolars”, unde cântau Adi Minune şi Florin Salam

Un ofiţer SRI a muşamalizat tentativa de omor de la „Milion Dolars”, unde cântau Adi Minune şi Florin Salam (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Procurorii au mai multe înregistrări ambientale cu manelistul Adi Minune, în care acesta vorbeşte despre tentativa de omor, la care a fost martor, şi în care este implicat Ionel Balint, zis Nuţulică, fiul lui Nuţu Cămătaru.

Acuzat de favorizarea infractorului Adi Minune cânta la restaurantul "Million Dolars", la 19 septembrie, când un membru al clanului "Caranii" a fost înjunghiat în piept de fiul lui Nuţu Cămătaru, zis Nuţulică. La aceeaşi locaţie cânta şi Florin Salam, acuzat în dosar de mărturile mincinoasă.

Plutonierul Ştefan Corneliu, subofiţer în cadrul UM 466- SRI, acuzat de favorizarea infractorului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Bucureşti, în dosarul tentativei de omor de la "Milion Dolars".

Citeşte mai multe despre cum a muşamalizat un ofiţer SRI tentativa de omor de la "Milion Dolars" pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici