Un olandez este bănuit că a dezvoltat o plantaţie de canabis într-o seră din Dâmboviţa

Un olandez este suspectat de poliţişti şi procurori că a dezvoltat o plantaţie de canabis într-o seră din Dâmboviţa.

183 afișări
Imaginea articolului Un olandez este bănuit că a dezvoltat o plantaţie de canabis într-o seră din Dâmboviţa

Un olandez este bănuit că a dezvoltat o plantaţie de canabis într-o seră din Dâmboviţa

Duminică, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii DIICOT– Biroul Teritorial Dâmboviţa, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că „în anul 2023, un bărbat, cetăţean olandez, ar fi dezvoltat, într-o comună, din judeţul Dâmboviţa, o cultură de canabis indoor (într-o seră)”.

Pe parcursul percheziţiei au fost descoperite şi ridicate, dintr-un solar „o cultură de 133 de plante de canabis, cu înălţimea cuprinsă între 2 şi 3 metri, aproximativ 24 de kilograme de muguri de canabis, un baton haşiş de 100 de game, 12 comprimate ecstasy, 18 grame de speed (droguri de mare risc), precum şi alte instrumente folosite la întreţinerea culturii de canabis”.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 43 de saci de resturi de materie vegetală, 17 recipiente cu seminţe, 4 telefoane, 2.000 de euro şi 2.400 de lei, un cântar de precizie, două unităţi PC, două laptopuri, un DVR şi 2 stick-uri de memorie.

Audierile se vor desfăşura la sediul DIICOT Dâmboviţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici