Un operator aerian a inaugurat noua bază operaţională în Bacău. 13 rute spre şase ţări

  • Wizz Air a inaugurat joi noua bază operaţională de la Bacău
  • Compania aeriană oferă 13 rute spre şase ţări din Bacău.
274 afișări
Imaginea articolului Un operator aerian a inaugurat noua bază operaţională în Bacău. 13 rute spre şase ţări

Un operator aerian a inaugurat noua bază operaţională în Bacău. 13 rute spre şase ţări

De asemenea, pentru a sărbători lansarea noii baze, compania a creat o ofertă constând în 5.000 de bilete pentru 39 RON/8,99 EUR pe zboruri selectate din şi spre Bacău, călătoria urmând să aibă loc până pe 27 martie 2021.

Baza Wizz Air din Bacău va asigura conexiuni prin 13 rute în reţeaua extinsă a companiei: Torino, Veneţia Marco Polo, Veneţia Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania, Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool, Memmingen/Munchen West, Billund, Bruxelles Charleroi.

„Cu doar zece zile în urmă am operat primul zbor Wizz Air de la Bacău la Londra Luton şi astăzi suntem încântaţi să anunţăm startul bazei noastre cu o reţea de 13 rute. Creşterea Wizz Air în România reflectă noul mediu de piaţă şi asigură o diversificare suplimentară a ofertei în beneficiul clienţilor. Oferind oportunităţi de călătorie mai accesibile într-o reţea extinsă cu tarife reduse către Europa, sprijinim redresarea economiei locale şi creăm noi locuri de muncă în aceste vremuri fără precedent”, declară Andras Sebok, chief supply chain officer la Wizz Air.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wizz air,
bacău,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici