Un oraş din ţară declară război celor care aruncă gunoi. Ce se întâmplă cu maşinile şi căruţele din care se aruncă gunoi pe domeniul public

  • Autorităţile din oraşul Brăila au decis să ia măsuri dure şi anunţă că vor confisca toate maşinile şi căruţele care aruncă gunoi pe domeniul public.
  • Acţiunea se va desfăşura cu ajutorul poliţiştilor locali şi al camerelor de supraveghere.
2828 afișări
Imaginea articolului Un oraş din ţară declară război celor care aruncă gunoi. Ce se întâmplă cu maşinile şi căruţele din care se aruncă gunoi pe domeniul public

FOTO Profimedia

Primăria Brăila anunţă că, începând de miercuri, confiscă toate maşinile şi căruţele care aruncă gunoi pe domeniul public. Vehiculele confiscate vor fi vândute sau distruse, precizează autorităţile.

„Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcţionat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi văndute şi veniturile vor intra la bugetul naţional (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruţele vor fi distruse. Ca şi în alte situaţii delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm şi aceste lucruri”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Acţiunea se desfăşoară cu ajutorul angajaţilor de la Primăria Municipiului Brăila, Garda de Mediu şi Poliţia Locală.

De asemenea vor fi folosite camerele de supraveghere montate pe străzi pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoi.

Anul acesta Primăria Brăila montează încă 200 de camere de supraveghere în diferite zone ale oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici