Un pacient internat la o secţie de psihiatrie a murit electrocutat în curtea spitalului

Un pacient în vârstă de 52 de ani al secţiei de psihiatrie din Spitalul Botoşani a murit electrocutat. Bărbatul a fost găsit inconştient lângă un panou de curent aflat în curtea spitalului.

825 afișări
Imaginea articolului Un pacient internat la o secţie de psihiatrie a murit electrocutat în curtea spitalului

ARHIVĂ

Bărbatul de 52 de ani a murit electrocutat în timp ce se afla în curtea secţiei de psihiatrie din Spitalul Botoşani, unde era internat.

Bărbatul a fost găsit inconştient lângă un panou de curent aflat în curtea spitalului, cu arsuri la mâini.

Acesta a murit la scurt timp după ce a ajuns în spital.

„La data de 26.08.a.c., un bărbat de 52 de ani, care se afla internat la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Botoşani, a fost găsit inconştient lângă un panou electric din curtea spitalului. Echipajul de ambulanţă, solicitat să intervină, a efectuat manevre de resuscitare după care l-a transportat la spital, unde ulterior a decedat”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Botoşani, Delia Neniscu.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Taguri:
pacient,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici