Un parcagiu care ar fi infectat cu HIV a ameninţat că va muşca doi poliţişti locali bucureşteni

Un bărbat de 39 de ani care percepea ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei, pe motiv că ar fi infectat cu HIV şi are nevoie de bani să se îngrijească, a fost ridicat de poliţiştii locali, luni seară, după ce a ameninţat că va muşca doi agenţi care i-au cerut să se legitimeze.

1935 afișări
Imaginea articolului Un parcagiu care ar fi infectat cu HIV a ameninţat că va muşca doi poliţişti locali bucureşteni

Un parcagiu care ar fi infectat cu HIV a ameninţat că va muşca doi poliţişti locali bucureşteni (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB), bărbatul are 39 de ani, este din judeţul Călăraşi şi trăieşte în Capitală de câţiva ani, întreţinându-se din banii percepuţi ilegal în parcările din centrul oraşului.

De la începutul anului, parcagiul a primit câteva zeci de amenzi de la agenţii Serviciului de Ordine Publică al PLMB.

În timp, pentru a scăpa de contravenţii, bărbatul a încercat să-şi justifice activitatea din parcare cu un certificat medical care arată că este infectat cu HIV, susţinând că strânge bani pentru a se îngriji. Fiindcă această metodă nu l-a scăpat de amenzi, el a început să devină agresiv, astfel că, de fiecare dată când era prins în timp ce lua bani de la şoferii care doreau să parcheze în zona Pieţei Unirii, îi ameninţa pe poliţiştii locali cu un ac de seringă despre care susţinea că ar fi fost infestat cu HIV, mai spun reprezentanţii PLMB.

Luni seară, însă, parcagiul nu a avut acul la el şi a încercat să scape ameninţând că îi va muşca pe agenţii care i-au cerut actele de identitate. El a fost reţinut şi dus la sediul PLMB, unde a fost amendat contravenţional, iar apoi predat Poliţiei Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici