Un patron italian rezident în România, găsit împuşcat în cap

Un patron de restaurant din Târgovişte, cetăţean italian rezident în România, a fost găsit mort vineri, împuşcat în cap, lângă autoturismul său, sub un pod care traveresază calea ferată Târgovişte-Ploieşti, anchetatorii stabilind că a fost vorba despre o sinucidere.

52 afișări
Imaginea articolului Un patron italian rezident în România, găsit împuşcat în cap

Un patron italian rezident în România, găsit împuşcat în cap (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din primele cercetări la faţa locului ale procurorilor şi poliţiştilor dâmboviţeni, a reieşit că bărbatul în vârstă de 55 de ani era căzut la pământ lângă portiera din dreapta a maşinii, un Opel Vectra, iar lângă el a fost descoperit un pistol, marca Walter 5,6, armă care a provocat decesul. După primele cercetări reiese că arma nu ar fi fost deţinută legal.

Locul unde a fost găsită victima este situat sub un pod de pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, o arteră rutieră intens circulată, iar incidentul a fost anunţat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 de către paznicul unei societăţi comerciale din zonă, căruia i s-a părut suspectă maşină de sub pod.

Anchetatorii confirmă că bărbatul s-a sinucis şi nu există suspiciuni în privinţa cauzei morţii, iar joi seară acesta şi-a anunţat concubina, de naţionalitate română că intenţionează să se sinucidă, cauza posibilă fiind datorii ale firmei pe care o patrona.

La ora actuală, cercetările la faţa locului continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, corpul italianului fiind transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Ancheta este continuată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici