Un pod dintr-un parc din Constanţa, reparat la solicitarea localnicilor

  • Un pod dintr-un parc din oraşul Costanţa a fost reparat la solicitarea localnicilor care s-au plâns de faptul că trecerea prin zonă reprezintă un pericol.
  • Primăria a decis să repare toate podurile din acel parc, dar şi pe cele din Satul de Vacanţă.
260 afișări
Imaginea articolului Un pod dintr-un parc din Constanţa, reparat la solicitarea localnicilor

Sursa foto: Facebook / Primăria Constanţa

Cetăţenii au sesizat Primăriei faptul că un pod din parcul Tăbăcărie este degradat şi poate provoca diferite accidente.

„În urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor cu privire la faptul că podul suspendat din Parcul Tăbăcărie este deteriorat, Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, a demarat de urgenţă lucrările de punere în siguranţă a acestuia. Angajaţii administratorului drumului public au sudat o bară a podului care era desprinsă, au înlocuit bucata de balustradă care lipsea şi au întărit podina”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

În scurt timp, Primăria Constanţa va demara procedura de achiziţie pentru ca toate podeţele din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă să fie reparate, mai anunţă autorităţile.

De asemenea, le solicită cetăţenilor să facă şi în continuare sesizări privitoare la problemele descoperite pe domeniul public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici