Un poliţist i-a înapoiat portofelul portarului echipei "Pandurii Târgu Jiu", Răzvan Stanca - FOTO

Un poliţist din Târgu Jiu a găsit pe stradă portofelul portarului echipei de fotbal "Pandurii Târgu Jiu", Răzvan Stanca, şi i l-a restituit, cu toţi banii şi documentele înăuntru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

660 afișări
Imaginea articolului Un poliţist i-a înapoiat portofelul portarului echipei "Pandurii Târgu Jiu", Răzvan Stanca - FOTO

Un poliţist i-a înapoiat portofelul portarului echipei "Pandurii Târgu Jiu", Răzvan Stanca (Imagine: Firuta Flutur/ Mediafax Foto)

Cristian Cheană, agent şef principal al Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, se afla vineri în maşina de serviciu, când a observat portofelul pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Deşi în interior se aflau bani, poliţistul a declarat că nu s-a gândit niciun moment să-i ia.

”Mă deplasam către Poliţia municipiului Târgu Jiu. În dreptul Complexului Energetic Oltenia, după trecerea de pietoni, am observat portmoneul. Era în stradă. Afară ploua. Am oprit autoturismul. L-am pus pe banchetă. Ulterior l-am deschis şi am scos actul de identitate. L-am recunoscut pe domnul Stanca, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, fiind un fan al formaţiei gorjene. Prin intermediul unor prieteni, am intrat în posesia numărului de telefon al dumnealui. L-am contactat şi a venit în 10 minute la sediul Poliţiei, unde i-am înmânat tot ce avea în el. Era şi valută, erau şi bani româneşti. O sumă importantă. Am aflat că avea nevoie de acte. Nu putea să participe la meci fără buletin”, a declarat poliţistul Cristian Cheană.

Răzvan Stanca se pregătea să meargă la poliţie pentru a cere ajutor atunci când a fost sunat de agent. Conform unor surse, în portofel se aflau peste 5.000 de lei şi bilete de călătorie.

”M-am întors unde am crezut că le-am pierdut. Nu le-am găsit. Mă gândeam să merg la Poliţie să fac o sesizare, mai ales că marţi aveam nevoie de buletin. Nu ştiu cum m-aş fi descurcat. Băgasem portofelul în buzunar şi mi-a căzut lângă maşină”, a declarat portarul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Răzvan Stanca.

Fotbalistul i-a promis poliţistului o minge din partea echipei Pandurii, pe care să o amplaseze la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici