Un preot a ajuns la spital după ce a fost lovit de soţia sa

Soţia unui preot din Gorj este cercetată de poliţişti după ce, în noaptea de luni spre marţi, preotul a ajuns la spital cu răni pe care i le-a provocat femeia. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, inspectorul principal Daniel Tică, a declarat că ancheta împotriva Mariei Ciobanu a fost deschisă din oficiu, după ce un vecin al familiei respective a anunţat la 112 producerea unui incident în urma căruia preotul a fost rănit.

24 afișări
Imaginea articolului Un preot a ajuns la spital după ce a fost lovit de soţia sa

Un preot a ajuns la spital după ce a fost lovit de soţia sa (Imagine: Mediafax Foto)

Daniel Tică a spus că soţia preotului este acuzată de loviri sau alte violenţe, ancheta putând fi însă oprită dacă bărbatul nu va depune plângere.

În urma incidentului, preotul, Nicolae Ciobanu, de 43 de ani, din oraşul Tismana, a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu cu o ambulanţă.

Medicul Liliana Crăciun din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă a declarat că preotul are un traumatism cranio-cerebral, cu răni multiple, şi o plagă înjunghiată cervicală, însă superficială.

La rândul său, preotul Nicolae Ciobanu a declarat că a fost agresat de soţie pe motiv că a fost suspendat din funcţie şi, în consecinţă, nu mai putea aduce bani acasă. Preotul a mai spus că nu este prima dată când este lovit de către soţia sa.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici