Un român care lucra la o fabrică de carne din Germania a decedat. Fusese testat negativ de COVID, de două ori

  • Un român lucrător la o companie de prelucrare a cărnii, din Germania, a decedat
  • Românul fusese testat negativ, de două ori, pentru COVID-19
  • MAE menţionează că nu aceasta a fost cauza decesului
  • Angajatorul se va ocupa de formalităţile de repatriere a trupului
28378 afișări
Imaginea articolului Un român care lucra la o fabrică de carne din Germania a decedat. Fusese testat negativ de COVID, de două ori

Un român care lucra la o fabrică de carne din Germania a decedat. Fusese testat negativ de COVID, de două ori

Un român care lucra într-o companie de prelucrare a cărnii, din Birkenfeld, Germania, a decedat, anunţă Ministerul Afacerilor Externe. Românul ar fi fost testat negativ, de două, ori, în cadrul testărilor pentru COVID-19, realizate întregului personal din companie, ultima dată în cursul săptămânii precedente.

Familia cetăţeanului român a fost înştiinţată cu privire la deces, iar angajatorul se va ocupa de formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit, suportând cheltuielile aferente. 
 
MAE a precizat că nu virusul SARS-CoV-2 a fost, însă, cauza decesului românului. 
 
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Stuttgart, este în contact cu reprezentanţii companiei, fiind pregătit să acorde asistenţa consulară necesară, inclusiv cu privire la procedura necesară repatrierii trupului neînsufleţit şi eliberarea certificatului de deces”, transmite instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici