Un român, plecat în Germania la cules de sparanghel, a murit infectat cu noul coronavirus

Conform informaţiilor citate de engnews24h.com, un bărbat de cetăţenie română, plecat în Germania pentru a recolta sparanghel, a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

6725 afișări
Imaginea articolului Un român, plecat în Germania la cules de sparanghel, a murit infectat cu noul coronavirus

O româncă, plecată în Germania la cules de sparanghel, a murit infectată cu noul coronavirus

Victima, în vârstă de 57 de ani, a fost găsită decedată în casă, în data de 11 aprilie. Cauza morţii, iniţial neclară, a fost ulterior elucidată, după rezultatele analizelor pentru COVID-19.
 
Românul lucra la o fermă din Germania, unde se ocupa cu recoltarea sparanghelului. În urma decesului, Departamentul de Sănătate al districtului Breisgau-Hochschwarzwald a luat măsuri pentru a preveni răspândirea virusului în rândul celorlalţi angajaţi.
 
Cererea pentru lucrătorii sezonieri este mare în Germania, în special în cazul recoltelor de sparanghel aflate acum în plină dezvoltare. Companiile de fructe, legume şi vinicultură caută urgent mână de lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici