Un român prins pe un aeroport din Malta cu două kilograme de droguri, arestat

Un român a fost arestat, în noaptea de duminică spre luni, pe Aeroportul Internaţional din Malta, având asupra sa un kilogram de heroină şi 900 de grame de cocaină, relatează site-ul di-ve.com.

91 afișări

Gabriel Alin Fister, în vârstă de 25 de ani, rezident în Germania, a fost oprit de poliţie pe aeroport, după ce a coborât dintr-un avion care venea din Amsterdam.

Drogurile au fost găsite în două pachete, aflate în bagajul său.

În urma unor investigaţii, poliţia a identificat două persoane, originare din Africa de Vest (Coasta de Fildeş) cărora le erau destinate drogurile: un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care locuieşte în Zabbar, şi altul de 30 de ani, care locuieşte în Qawra.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa unuia dintre bărbaţi din Qawra, poliţia a găsit 80 de grame de heroină, precum şi alte obiecte folosite în traficul de droguri.

Magistratul Consuelo Scerri Herrera a cerut o anchetă, în paralel investigaţiile poliţiei continuă.

Fister a fost reţinut marţi după-amiază. Magistratul Silvio Meli a cerut ca românul să fie închis într-un penitenciar din Kordin, refuzându-i posibilitatea să fie eliberat pe cauţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici