Video Un şofer a doborât recordul la condus în stare de ebrietate pe Autostrada Soarelui

Un şofer care mergea de la Bucureşti către Constanţa, pe autostradă, a fost depistat de poliţişti conducând cu o alcoolemie record de 1,66 miligrame de alcool în aerul expirat, acesta fiind oprit de poliţişti întrucât maşina mergea sinuos, în zig-zag.

54 afișări

Şoferul a fost oprit la kilometrul 143 al autostrăzii A2 şi a fost tras pe dreapta de poliţişti după ce aceştia au văzut maşina mergând în zig-zag. Mai mult, şi alţi şoferi aflaţi în trafic au sunat la 112 pentru a anunţa că şoferul se comportă ciudat în trafic.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere de pe A2, şoferul a oprit maşina, iar oamenii legii au simţit că bărbatul mirosea a alcool, astfel că l-au testat cu etilostestul. Aparatul a înregistrat o îmbibaţie de alcool de 1,66 miligrame de alcool pur în aerul expirat, situaţie care, conform legii, constituie infracţiune.

Barbatul le-a declarat poliţiştilor că a baut doar o bere. Acesta se va alege însă cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, el riscând o pedeapsă cu închisoarea între unu şi cinci ani.

Poliţiştii l-au dus pe bărbat la spital, pentru a i se recolta probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici