Un şofer a fost prins drogat, cu 181 km/oră pe Autostrada Soarelui

  • Doi şoferi au fost prinşi sâmbătă pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă şi drogaţi.
  • Unul dintre ei conducea cu 181 km/oră.
538 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost prins drogat, cu 181 km/oră pe Autostrada Soarelui

Un şofer a fost prins drogat, cu 181 km/oră pe Autostrada Soarelui

Sâmbătă dimineaţă, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au prins în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis, informează IGPR.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost amendat cu 1.305 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, a fost prins un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opioide.

Acesta a fost amendat cu 580 de lei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici