Un şofer a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea cu 195 de kilometri la oră pe DN1

Un şofer a fost surprins, joi, de aparatul radar circulând cu 195 de kilometri la oră pe DN1, în judeţul Sibiu, iar trei fraţi din Vrancea care se întorceau cu maşinile din Italia au fost prinşi de poliţişti rulând cu peste 150 de kilometri la oră, cei patru rămânând fără permise de conducere.

331 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea cu 195 de kilometri la oră pe DN1

Un şofer a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea cu 195 de kilometri la oră pe DN1 (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Sibiu, inspectorul Bogdan Maxim, trei fraţi care se întorceau din Italia cu maşinile personale au fost suprinşi, joi, de aparatul radar, circulând cu viteze de peste 150 de kilometri la oră, în afara localităţii Sălişte, pe DN 1.

"Cei trei fraţi au fost înregistraţi unul după altul de către aparatul radar circulând cu viteze de 153 kilometri la oră, 160 kilometri la oră şi 163 kilometri la oră, pe acelaşi sector de drum. Cei trei au domiciliul în judeţul Vrancea, dar sunt persoane care au reşedinţă în Italia şi circulau cu maşinile personale", a declarat vineri inspectorul Bogdan Maxim.

Potrivit sursei citate, permisele de conducere ale celor trei fraţi au fost reţinute în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit lui Bogdan Maxim, în total, în cursul acţiunii de joi privind combaterea vitezei pe drumurile din judeţul Sibiu, au fost sancţionaţi 163 de şoferi care circulau cu viteză şi au fost reţinute şase permise de conducere.

În afara celor trei fraţi din Vrancea, a mai rămas fără permis auto pentru 90 de zile un şofer care a circulat pe DN 1 cu 195 de kilometri la oră, aceasta fiind cea mai mare viteză înregistrată în timpul acţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici