Un soldat ucrainean luat prizonier de pe Insula Şerpilor a revenit acasă şi s-a căsătorit

  • Un soldat ucrainean care a făcut parte dintre apărătorii Insulei Şerpilor, despre care se credea că a fost ucis, s-a întors din Rusia în Ucraina, în cadrul unui schimb de prizonieri.
  • El a primit permisie să meargă la Harkov pentru a se căsători cu iubita sa, scrie CNN.
5617 afișări
Imaginea articolului Un soldat ucrainean luat prizonier de pe Insula Şerpilor a revenit acasă şi s-a căsătorit

La câteva zile după ce a început invazia rusă în Ucraina, marina rusă a atacat Insula Şerpilor din largul coastelor ucrainene. A fost un episod intens mediatizat, după ce apărătorii ucraineni au refuzat să se predea navei de război ruseşti.

S-a crezut că mai mulţi dintre apărători au fost ucişi şi chiar au primit distincţii militare postume din partea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Printre cei a căror soartă a rămas necunoscută se numără un tânăr soldat din Brigada 35 de puşcaşi marini, pe nume Valeriy.

Ulterior, s-a dovedit că Valeriy a fost luat prizonier de ruşi, dar a fost trimis înapoi în Ucraina în cadrul unui schimb de prizonieri.

Odată ajuns acasă, Valeriy a primit o permisie şi a plecat imediat la Harkov, unde a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, cu care avea o relaţie de doi ani, Vladislava.

Cei doib s-au căsătorit în weekend, în cadrul unei ceremonii la care a participat şi comandantul lui Valeriy, Maksym Zinchenko.

Unitatea militară a anunţat nunta pe pagina de Facebook. Tot acolo s-a spus că sentimentele celor doi tineri „au fost întărite de distanţă şi de timp, iar separarea şi incertitudinea le-au dat o înţelegere reală a faptului că viaţa este fragilă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici