Un sucevean de 88 de ani a fost salvat de pompieri, după o căzătură într-o fântână adâncă de 22 de metri

  • Pompierii din Suceava au intervenit joi pentru salvarea unui bărbat de 88 de ani care a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.
  • Pentru că diametrul era foarte mic, pompierii au echipat şi au asigurat un voluntar care a coborât în fântână.
294 afișări
Imaginea articolului Un sucevean de 88 de ani a fost salvat de pompieri, după o căzătură într-o fântână adâncă de 22 de metri

Potrivit ISU Suceava, incidentul a avut loc în satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Bărbatul de 88 de ani a căzut într-o fântână construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri şi cu diametrul la suprafaţă de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

„Din cauza diametrului redus, pompierii militari au echipat şi au asigurat un voluntar din localitate, cu o talie care i-a permis acestuia să ajungă la victimă. După ce voluntarul a coborât în fântână şi a asigurat bătrânul, cei doi au fost extraşi la suprafaţă de pompieri”, au transmis pompierii.

Victima, în stare de semiconştienţă, a fost preluată de un echipaj de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici