Un suporter al Petrolului a murit după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a decedat, miercuri după-amiază, după ce a căzut din trenul care transportă spre Bucureşti galeria formaţiei prahovene, pentru meciul din Supercupa României contra Stelei Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

908 afișări
Imaginea articolului Un suporter al Petrolului a murit după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă

Un suporter al Petrolului a murit după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în zona localităţii Crivina din judeţul Prahova, potrivit surselor citate.

Conform directorului medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, bărbatul a murit din cauza unui traumatism craniocerebral deschis.

El a precizat că victima avea 25 de ani şi a căzut din tren într-o zonă greu accesibilă, fiind nevoie ca echipajul medical de la SAJ Prahova să intervină cu o maşină de teren a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul accidentului se fac cercetări de către echipe de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a spus că garnitura feroviară respectivă este închiriată de Asociaţia Lupii Galbeni, care este asociaţia suporterilor echipei de fotbal.

Potrivit acestuia, clubul nu are nicio implicare privind acest transport.

În trenul care aduce la Bucureşti fanii Petrolului se află şi poliţişti de Transporturi Feroviare.

Formaţia Steaua Bucureşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Petrolul Ploieşti, în Supercupa României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici