Un tânăr a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare. El a fost transportat la spitalul din Arad

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat, duminică dimineaţa, în timp ce participa a o partidă de vânătoare în comuna Chisinida din judeţul Arad, vânătorul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu răni în zona abdomenului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1642 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare. El  a fost transportat la spitalul din Arad

Un tânăr a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare. El a fost transportat la spitalul din Arad

Conform poliţiştilor, incidentul s-a produs duminică dimineaţa în jurul orei 5.55 în cadrul unei partide de vânătoare care era autorizată. În zonă există vânat de mistreţ şi căprioare, iar bărbatul ar fi fost rănit cu o armă de vânătoare.

„Bărbatul de 29 de ani a fost împuşcat accidental în zona abdomenului de către un alt bărbat de 49 de ani, iar partida de vânătoare, care se desfăşura pe un fond privat din comuna Chisindia, era legală”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi conform primelor estimări rănile nu îi pun viaţa în pericol. Acesta va rămâne, însă, sub supravegherea medicilor.

Bărbatul care şi-a rănit colegul de vânătoare este cercetat pentru vătămare din culpă. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici