Un tânăr a fost înjunghiat în timpul unui concert în Parcul Titan din Capitală

Un tânăr a fost înjunghiat, vineri seară, în timpul unui concert în Parcul Titan din Capitală, agresorii fiind prinşi, victima fiind transportată la Spitalul Floreasca pentru investigaţii medicale, potrivit Jandarmeriei.

4088 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost înjunghiat în timpul unui concert în Parcul Titan din Capitală

Un tânăr a fost înjunghiat în timpul unui concert în Parcul Titan din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a declarat că, vineri seară, jandarmii au fost sesizaţi de un grup de persoane referitor la faptul că un prieten al lor a fost atacat cu un cuţit.

"La scurt timp au fost identificaţi şi agresorii. Unul dintre ei a încercat să fugă, dar a fost imobilizat, încătuşat şi reţinut de colegii mei", a declarat Enache, care a mai precizat că a fost vorba de doi agresori.

Viaţa tânărului înjunghiat nu a fost pusă în pericol, acesta suferind o plagă în zona antebraţului stâng. Cuţitul, un briceag, a fost găsit în zona în care a fost atacată victima.

Peste 700 de persoane au participat la concertul respectiv, intrarea fiind liberă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici