Un tânăr a fugit încătuşat din Judecătoria Mizil. FOTO

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Mizil cu propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă sub acuzaţia de furt a reuşit să fugă după ce a ieşit din incintă, fără să fie prins de poliţişti, care au tras trei focuri de avertisment în aer.

718 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fugit încătuşat din Judecătoria Mizil. FOTO

Un tânăr a fugit încătuşat din Judecătoria Mizil. FOTO

Tânărul se afla în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar miercuri a fost prezentat instanţei pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă, conform poliţiştilor.

“După ce a ieşit din clădirea Judecătoriei Mizil, s-a smucit şi a reuşit să fugă. Era încătuşat. Poliţiştii au tras trei focuri de avertisment în aer. Nu s-a tras spre direcţia lui ca să nu se pună în pericol viaţa celorlalte persoane” a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova

Poliţiştii au organizat filtre în zona localităţii Mizil. Au fost organizate şi acţiuni de căutare la care participă, pe lângă poliţişti, şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici